Bigbank Tartu alistas kodusaalis kindlalt Jekabpils Luši

Lenel Karu
, reporter
Copy
Bigbank Tartu alistas eile kodusaalis Credit24 meistriliigas kindlalt Jekabpils Luši 3:0.
Bigbank Tartu alistas eile kodusaalis Credit24 meistriliigas kindlalt Jekabpils Luši 3:0. Foto: Kristjan Teedema

Eile õhtul kohtusid TÜASKis Credit24 võrkpalliliigas Bigbank Tartu ja lätlaste võistkond Jekabpils Luši, tartlased võitsid kindlalt seisuga 3:0. Üle pika aja oli väljakul Tartu koosseisus tagasi keskblokeerija Alex Saaremaa, kes vigastuse tõttu viimastelt mängudelt eemal oli ning eile 15 punkti teenis.

Bigbank Tartu mänedžeri Hendrik Rikandi sõnul ei saa tulemust pidada suureks üllatuspommiks, kuid siiski tuli võit kätte ootamatult kergesti. «Head meelt teeb, et vigastatud Kert Toobali asemel sidemängijana põhiraskust kandnud Ronald Järv sai ilusti hakkama ning kõikide rõõmuks naases platsile Alex Saaremaa,» selgitas Hendrik Rikand.

Bigbank Tartu peatreener Alar Rikberg sõnas võidu järel, et Jekabpils ei saanud algul enda mänguvankrit kuidagi käima ning seejärel oli neil juba raske. Samas on tema sõnul vastaste otse bussist mängule tulek võrdsetes kohtumises tihti määrava tähtsusega. Alex Saaremaa hooaja avamängu kommenteerides jäi peatreener pigem vaoshoituks ja ütles, et Alex Saaremaa oli tubli, kuid seal on veel parandamisruumi küllaga. Rikbergi sõnul on noore tempomehe piirid hoopis kõrgemal ja nendeni jõudmiseks töö alles käib.

Järgmise kohtumise peab Bigbank juba pühapäeval, mil Credit24 meistriliiga raames sõidetakse külla Pärnu VK-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles