Tantsukoolis Shaté käivad trennid juba praegu hajutatult ja võimaluse korral maskides. Esmaspäevast võib aga ühes treeningurühmas olla vaid kuni kümme inimest.
Tantsukoolis Shaté käivad trennid juba praegu hajutatult ja võimaluse korral maskides. Esmaspäevast võib aga ühes treeningurühmas olla vaid kuni kümme inimest. Foto: Kristjan Teedema

Terviseameti statistikast selgub, et Tartus on kahe nädala jooksul koroonapositiivsete arv hüppeliselt kasvanud. Kui 11. novembril oli koroonajuhtumeid Tartus 34, siis 25. novembri seisuga oli sama arv juba 217.

Et Tartumaa uute nakatunute vanus jääb vahemikku 10–19 ja 30–39 eluaastat, otsustas Tartu linnavalitsus koostöös terviseametiga kehtestada esmaspäevast karmimad nõuded huvikoolidele ja -ringidele. Põhiline muudatus seisneb selles, et huviringides võivad koos käia kuni kümneliikmelised pundid ning erinevad rühmad omavahel kokku puutuda ei tohi.

Saavad hakkama

Tantsukooli Shaté juht Krõõt Kiviste sõnas, et nad saavad piirangute täitmisega hakkama, kuid tema hinnangul ei täida kümne inimese piirang soovitud eesmärki.

Kommentaarid
Copy