Politsei valvab uute piirangute järgimist meelelahutuskohtades

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Nädalavahetusel kontrollis politsei meelelahutusasutusi ning neile jäi silma, et Kivi baaris olid inimesed sees ka pärast keskööd.
Nädalavahetusel kontrollis politsei meelelahutusasutusi ning neile jäi silma, et Kivi baaris olid inimesed sees ka pärast keskööd. Foto: Jürgen Puistaja

Alates sellest, kui koroonaviirus veebruaris Eestis levima hakkas, on reeglid baaripidajatele mitu korda muutunud. On olnud täielikku sulgemist, alkoholimüügi keeldu kindlast kellaajast, ja nüüd peavad meelelahutusasutused uksed sulgema keskööl.

Nädalavahetusel kontrollis politsei Tartus 35 toitlustus- ja meelelahutuskohta, et aidata terviseametil saada ülevaadet, kas kehtestatud nõuetest, piirangutest ja kokkulepetest peetakse kinni.

«Enamiku kohtadega oli kõik korras, olid olemas desinfitseerimisvahendid, oli tagatud hajutus ja peeti kinni nõudest pärast südaööd uksed sulgeda,» ütles politsei- ja piirivalveameti Tartu piirkonnavanem Siim Linnard. «Üksikutel juhtudel mõnd nõuet kontrollimise hetkel ei täidetud, selle kohta on info edastatud terviseametile, kes tegeleb asjaga edasi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles