FAKTIKONTROLL: turvakaamera video paljastab avaliku laimu bussifirma vastu, bussijuht maskita last ukse taha ei jätnud (16)

Armas Riives
, ajakirjanik
Copy
Neljapäeva õhtu seisuga oli Facebooki postitusel 265 jagamist ja üle 350 reaktsiooni ja 140 kommentaari, kus postitajale avaldatakse toetust ja taunitakse bussijuhi käitumist.
Neljapäeva õhtu seisuga oli Facebooki postitusel 265 jagamist ja üle 350 reaktsiooni ja 140 kommentaari, kus postitajale avaldatakse toetust ja taunitakse bussijuhi käitumist. Foto: Kuvatõmmised Facebooki lehelt Märgatud24 Tartus. Kollaaži tegi Artur Kuus.

Facebooki lehel Märgatud24 Tartus kirjutas murelik lapsevanem, et teisipäeva õhtul ei lubanud bussijuht tema last bussi, sest lapsel puudus mask. Väidetavalt pidi laps seetõttu pimedas tund aega jala koju kõndima. Tartu Postimehe käsutuses olev turvakaamera salvestus lükkab loo ümber, sellist vahejuhtumit ei ole olnud.

Väidetavalt jättis teisipäeval kell 19.10 Lõunakeskusest väljunud buss number 6 juht alla 12-aastase lapse nõutult Lõunakeskuse ette, kuna tal ei olnud maski.

«Oleks siis öelnud lapsele, et ta kataks oma suu jopega!!! (sic! – A. R.) Lapsel sai aku tühjaks ja oli sunnitud jalutama tund aega koju. Meie pidime kodus muretsema, kuna teadsime, et laps tuleb selle bussiga koju,» kirjutas anonüümne lapsevanem Märgatud24 Tartus Facebooki lehel.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles