Tartu kiirabi uus juht on Veronika Reinhard

Lisete Reineberg
Copy
Tartu Kiirabi uus juht Veronika Reinhard
Tartu Kiirabi uus juht Veronika Reinhard Foto: Andres Tennus

SA Tartu Kiirabi nõukogu valis järgmiseks viieks aastaks juhatuse liikme kohale Veronika Reinhardi, kellel on nii aastatepikkune kiirabis ja intensiivravis töötamise kogemus kui ka juhtimiskogemus.

Tartu kiirabi nõukogu esimehe Maret Targa sõnul oli otsus üksmeelne, rõhutades dr Veronika Reinhardi märkimisväärset panust erakorralise meditsiini arengusse. «Nõukogu on veendunud, et dr Reinhardi roll Tartu kiirabi muutmisel regionaalseks kiirabikeskuseks on väga vajalik,» sõnas Tark.

Dr Veronika Reinhard on lõpetanud Tartu ülikooli residentuuri anestesioloogina, juba residentuuri algusaastast töötas ta kiirabis ja ka erakorralise meditsiini osakonnas.

Aastast 2005 on ta Tartu ülikooli kliinikumi 2. intensiivravi osakonna juhataja, samal ajal on tal suur roll ka kliinikumi kriisijuhtimismeeskonna liikmena ja Covid-19 patsientide intensiivravi korraldamisel.

«Tänan Tartu kiirabi usalduse eest. Võtan uhkusega vastu uued väljakutsed kiirabi juhtimisel ning nagu ka minu eelkäija, seisan kindlalt meditsiinilise, sealhulgas arstliku kiirabi püsimise eest,» ütles Veronika Reinhard. Veronika Reinhardi ametikohustused algavad 1. jaanuaril 2021.

Loe pikemalt homsest Tartu Postimehest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles