Jõgevale kerkivad jäähall ja suur spordisaal

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kolmapäev, kell on 11 ning Priit Toru selja taga pallisaalis käib sulgpallitreening. Saali ajad on broneeritud iga päev hommikust õhtuni.
Kolmapäev, kell on 11 ning Priit Toru selja taga pallisaalis käib sulgpallitreening. Saali ajad on broneeritud iga päev hommikust õhtuni. Foto: Eili Arula

Kolmkümmend üks aastat tagasi valminud 4000-ruutmeetrine Jõgeva Virtuse spordihoone on kogu tegutsemisaja näinud üksnes sanitaarremonti. Maja fassaadilt kukub krohvi, suurte sadude ja kevadise lumesulamise ajal lainetab keldris asuvate riietusruumide koridorides vesi. Samal ajal on spordihoone pallisaal hommikust õhtuni treenijaid täis ning kõik soovijad sinna ei mahugi.

Jõgeva spordikeskuse juht Priit Toru näitas saalikasutuse graafikut, kus pole ühtki vaba lahtrit. Saalis algavad treeningud argipäeviti kell kaheksa hommikul ning vältavad õhtul kella kümneni, mil spordihoone kinni pannakse. Ka võistlusi ei peeta pelgalt nädalavahetustel. Nii mõnigi jalgpallimatš või saalihokikohtumine leiab aset keset töönädalat. «Mul on hea meel, et Jõgeval tehakse usinalt sporti, aga loomulikult on kahju, et kõik soovijad spordihoonesse ei mahu,» sõnas Toru.

Ligi 4000 ruutmeetri suuruses Virtuse spordihoones on praegu lisaks sportlastele koht ka kunstikoolil, kohvikul ja hostelil.
Ligi 4000 ruutmeetri suuruses Virtuse spordihoones on praegu lisaks sportlastele koht ka kunstikoolil, kohvikul ja hostelil. Foto: Eili Arula
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles