Tartu võrkpallimeeskond pürgib karikafinaali poole, naiskond elab nädal korraga

Lenel Karu
Copy
Bigbank Tartu võrkpallivõistkond (sinises) pääses laupäeval Aadu Luukase karikavõistluste poolfinaali ning reedel mängitakse finaalipääsuks TalTechi meeskonnaga võõrsil.
Bigbank Tartu võrkpallivõistkond (sinises) pääses laupäeval Aadu Luukase karikavõistluste poolfinaali ning reedel mängitakse finaalipääsuks TalTechi meeskonnaga võõrsil. Foto: Kristjan Teedema

Laupäeval mängis Bigbank Tartu võrkpallimeeskond endale välja koha Aadu Luukase karikavõistluste poolfinaalis, kui kodusaalis alistati tühjade tribüünide ees kindlalt esiliiga meeskond LotusTimber/Neemeco 3:0 (25:19, 25:21, 25:10). Nüüd on finaali pääsemiseks vaja alistada ainult TalTechi meeskond. Samal ajal ei salga Tartu naiskonna peatreener, et matšide puudumine on muutnud sihid hägusaks ja elada tuleb nädal korraga.

Bigbank Tartu peatreener Alar Rikbergi sõnul oli veerandfinaalist edasi pääsemine asjade loogiline käik. «Esiliiga võistkonnale kaotamine oleks olnud katastroof,» ütles Alar Rikberg.​ Kuna mäng oli üsna pingevaba, andis peatreener juhtrolli vahetusmeestele, kes said ennast väljakul tõestada.

​Uued näod väljakul

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles