Kontrolörid kirjutavad trahve kodumaja ees parkijatele (14)

Armas Riives
, reporter
Copy
Jaama 183 kortermajas elav ASi Dimedium juht Tõnu Ummik on saanud kodumaja ümbruses parkides viimasel kuul hulga trahve.
Jaama 183 kortermajas elav ASi Dimedium juht Tõnu Ummik on saanud kodumaja ümbruses parkides viimasel kuul hulga trahve. Foto: Margus Ansu

Kuigi kümneid aastaid on Annelinna elanikud oma autod kuidagi kitsastele tänavatele ära mahutanud, saavad nüüd viimasena koju jõudnud ja sõidukile vaba sopi leidnud parkijad ka nädalavahetusel kopsaka trahvi.

Tartu veterinaarravimite ärimees Tõnu Ummik on viimased 20 aastat autot parkinud Annelinnas aadressil Jaama tänav 183. Kuna parkimiskohti pole kõrgete paneelmajade vahel piisavalt, on elanikud seni hakkama saanud nii, et pargivad autod tihedalt külg külje kõrvale.

Ummiku tööpäevad on pikad, mistõttu on parkimiskohad juba võetud, kui ta koju jõuab, ning ei jää üle muud, kui kitsastes oludes endale kuidagi koht leida. «Mõnel jääb auto nina natuke murule või kõnnitee servale ja vahepeal isegi ristmikule natuke lähemale kui viis meetrit,» ütles ta.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles