Mälumäng täidab klubid ja kõrtsid

Lisete Reineberg
Copy
Rocktoriinil pani muusikapalade nimede ja esitajate äraarvamiseks pead kokku võistkond koosseisus Taisi Telve (esiplaanil, vasakult), Rauno Paal, Indrek Loolaid ja Kermo Laurits.
Rocktoriinil pani muusikapalade nimede ja esitajate äraarvamiseks pead kokku võistkond koosseisus Taisi Telve (esiplaanil, vasakult), Rauno Paal, Indrek Loolaid ja Kermo Laurits. Foto: Margus Ansu

Rocktoriin, Drinkgeldi mälumäng, Eesti füüsikaüliõpilaste seltsi mälumäng, Õlleministeeriumi mälumäng, Quizalong, Eesti ornitoloogia ühingu Abeli mälumäng, Naiivi mälumäng, muusikaviktoriin, filmiviktoriin, Tartu üliõpilaste looduskaitseringi Mälukas, Barlova mälumäng – loetelu ülikoolilinna mälumängudest võtab silme eest kirjuks, kuid pole veel kaugeltki ammendav.

«Ajalugu hinnates võib öelda, et ajad korduvad, 70ndatel oli eestlaste mälumänguvaimustus umbes sama suur kui praegugi, kus naljaga pooleks öeldes vähemalt Tartus on igal lugupidaval kõrtsil oma mälumängusari,» sõnas Eesti mõttespordi seltsi juhatuse liige ja Tartu mälumänguelu üks eestvedaja Silja Paavle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles