Vanemuise teatris jääb koroona tõttu ära «Ooperifantoomi» etendus (1)

Tartu Postimees
Copy
Vanemuise teatri suur maja.
Vanemuise teatri suur maja. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna, 8. novembril kell 12 suures majas toimuma pidanud «Ooperifantoomi» etendus jääb ära. Teater lähtub etenduse ära jätmisel terviseameti nõuetest, kuna Vanemuise tantsutrupp on kokku puutunud koroonaviirusega nakatunud inimesega.

Kõik haigestunuga kokku puutunud kolleegid saadetakse koroonaproovi andma ja tantsutrupp viibib eneseisolatsioonis kuni järgmiste juhisteni. 

Vanemuise teatri juhi Kristiina Alliksaare sõnul on tõenäoline, et ära jäävad ka 13. novembril toimuma pidanud «Romeo ja Julia» ning 15. novembri etendus «Tilda ja tolmuingel».

Alliksaar lisas, et nakatunu on asümptomaatiline ning tegi koroonatesti seetõttu, et oli ühe nakatunu lähikontaktne. «Vanemuine on nii suur maja, et varem või hiljem pidi see juhtuma ning me oleme kõik stsenaariumid läbi mõelnud,» ütles ta. «Usun, et saame hakkama.»

Teater kinnitab asendusetenduse kuupäeva esimesel võimalusel. Soovi korral vahetab Vanemuise kassa piletid ümber teistele Vanemuise teatri etendustele 151. hooajal, asendab piletid Vanemuise kinkekaartidega või ostab tagasi. Lisainfo: kassa@vanemuine või 7440 165.

Tänased «Naiste kooli» ja «Klaabu» etendused toimuvad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles