Bolti Tartu elektritõukerattad läksid talveunne

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Bolti renditõukerataste hooaeg Tartus vältas mai kuust oktoobri lõpuni.
Bolti renditõukerataste hooaeg Tartus vältas mai kuust oktoobri lõpuni. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Üha jaheneva ilma ja libedamate teeolude tõttu novembri saabudes kogus Bolt Tartu tänavatelt kokku oma renditõukerattad. Need tulevad tagasi kevadel, mil ilm on taas sõitmiseks sobiv. 

Selle aasta mais Tartus esmakordselt käiku lastud elektritõukerataste laenutus osutus tartlaste seas väga menukaks. «Esimene hooaeg Tartus läks väga hästi. Tõukerattad olid kasutajate seas populaarsed ning tagasiside oli väga positiivne,» ütles Bolti tõukerataste Baltikumi suunajuht Eimantas Balta.

«Esimest hooaega Tartus ringelnud Bolti tõukerattad mitmekesistasid linnas liikumise võimalusi ning tõid keskkonnasäästlikult liiklema ka inimesi, kes olid varem harjunud autoga sõitma,» sõnas Tartu abilinnapea Raimond Tamm. «Oleme Bolti esindajatega selle aasta kogemused läbi arutanud ning kitsaskohtade osas on kavandamisel erinevad lahendused. Näiteks seoses tõukerataste kohatise parkimisega selleks sobivates asukohtades.» 

Tõukerattad naasevad tänavatele kevadel, kui lumi on sulanud ja ilmad soojad. Vahepealne aeg kulub teenuse arendamiseks ja kasutusmugavuse parandamiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles