RAADIOSAADE ⟩ Keskerakondlased kallistasid Arena Tartu idee surnuks

Tartu Postimees
Copy
Idee eestvedajad näeks Arena Tartu multihalli kerkivat Raadile Roosi tänava lõppu, ERMi ja lennuangaaride vahetusse lähedusse.
Idee eestvedajad näeks Arena Tartu multihalli kerkivat Raadile Roosi tänava lõppu, ERMi ja lennuangaaride vahetusse lähedusse. Foto: KUU arhitektid

3. novembri raadiosaates «Vahetund Tartu Postimehega» rääkisid ajakirjanikud Rannar Raba, Eili Arula ja Armas Riives kohalike elanike vastuseisust, mis on tabanud plaani rajada Kase 6 kinnistule psüühilise erivajadusega inimeste kodu. Samuti tehti juttu südalinna kultuurikeskuse (Süku) ja Arena Tartu rajamise ideedest, mis äsja riigikogu kultuurikomisjonis riikliku rahastuse nimel võistlustulle asusid. Saade on nüüd järelkuulatav.

Kui esimese teema puhul tõdeti muu hulgas, et mõni arendus polegi linnas võimalik ilma, et keegi sellele vastu seisaks, siis teise kohta leiti, et Tartu suurhalli ideed kaitsma tõtanud keskerakondlased võisid ise oma plaani nõrgestada sellega, et saatsid parlamendi liikmetele kirja, milles palusid rivaalitsev Süku projekt toetuseta jätta.

«Vahetund Tartu Postimehega» on Kuku Tartu sagedusel (100,2 MHz) ja Otepää sagedusel (102,4 MHz) otse-eetris igal teisipäeval kell 13. Seda saab järele kuulata raadiojaama veebilehelt ja nutirakendusest, samuti Spotify keskkonnas ning iPodcastina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles