Gram-Of-Fun võtab kurbust elu osana

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Bändi Gram-Of-Fun produtsent Martin Kuut ehk Muudu (mütsiga) leiab, et väga erinevad isiksused on loonud hea loomesünergia ning punt on väga lähedaseks kasvanud. Pildil on ka ansambli liikmed Kristel Aaslaid, Kostja Tsõbulevski (mustas) ning Raul Ojamaa.
Bändi Gram-Of-Fun produtsent Martin Kuut ehk Muudu (mütsiga) leiab, et väga erinevad isiksused on loonud hea loomesünergia ning punt on väga lähedaseks kasvanud. Pildil on ka ansambli liikmed Kristel Aaslaid, Kostja Tsõbulevski (mustas) ning Raul Ojamaa. Foto: Sille Annuk

Melanhoolia – raskemeelsus, kurvameelsus. Selle sõna ingliskeelne vaste on bändi Gram-Of-Fun oktoobris ilmunud laulu pealkiri, aga kurvameelsus ei tähenda siinkohal tingimata midagi, mida üleni vältida tuleks.

Loo sõnade autorile Kostja Tsõbulevskile on kurvameelsus tuttav. Ta kipub ikka ja jälle sellesse kalduma ning uus lugu räägibki sellest, kuidas ta püüab melanhoolia eest põgeneda, ent samas on kurbus kodune tunne. «Tänu melanhooliale sünnib siiras ja aus looming, sageli üsna ootamatult ja justkui iseenesest,» arvab ta.

Tsõbulevski ka laulab, mängib basskitarri ning nimetab ennast bändi visionääriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles