Tartu korvpallimeeskond ihkab täna kodus võita

Lenel Karu
, reporter
Copy
Tartu Ülikooli Maks & Moorits meeskond (mustas) on Eesti-Läti liigat alustanud kahe võidu ja ühe kaotusega.
Tartu Ülikooli Maks & Moorits meeskond (mustas) on Eesti-Läti liigat alustanud kahe võidu ja ühe kaotusega. Foto: Eero Vabamägi

Tartu Ülikooli Maks & Mooritsa korvpallimeeskond on Eesti-Läti liigat alustanud kahe võidu ja ühe kaotusega. Laupäeval alistati võõrsil Taltech 79:67, tartlaste parimad skoorijad olid leegionär William Rayman (21 punkti) ja Robin Kivi (20 punkti). Juba esimese veerandaja lõpuminutitel tehti viigiseisult 11:11 kolme minutiga spurt, mis lõpetas esimese veerandi Tartu kasuks 22:11. Täna algab lahing Raplaga kell 19 TÜASkis.

Tartu meeskonna selgeks liidriks on kerkinud Rayman, kes on visanud seni keskmiselt 20,7 punkti. Tema kannul püsib Tartu oma noormees Robin Kivi.

Peatreener Toomas Kandimaa ütles laupäevase kohtumise järel, et ettevaatlik tasub edaspidi olla just kolmandal veerandil. «Tegime hea esimese poolaja, aga kolmandad veerandid on varem ka meil murelapsed olnud,» ütles Toomas Kandimaa. Küll aga kiitis ta meeskonda hea mängu ja ettevalmistuse eest. «Poiste ees müts maha, sest tegime terve nädala korralikult tööd. Sellised võidud annavad hooaja alguses head emotsiooni,» sõnas ta.

Täna võetakse kodus vastu Avis Utilitas Rapla ning pall pannakse mängu kell 19 TÜASKi sinises saalis. Raplal on turniiritabelis kirjas kaks võitu ja kaks kaotust. Eelmises mängus saadi koduplatsil 92:76 jagu Tallinna Kalev/TLÜ-st, kuigi poolajaks oldi kaotusseisus, aga viimase veerandaja 28:12 paremus sai määravaks. Roberts Freimanis viskas 26 punkti ja võttis 7 lauapalli, Sven Kaldre toetas omasid 17 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles