Tulevik ja Tammeka läksid mängu ajal kähmlema, võidu võtsid tartlased

Lenel Karu
Copy
Tartu Tammeka alistas Viljandi Tuleviku laupäeval 1:0, kuid matši käigus läks väljakul rüseluseks ning sadas punaseid ja kollaseid kaarte.
Tartu Tammeka alistas Viljandi Tuleviku laupäeval 1:0, kuid matši käigus läks väljakul rüseluseks ning sadas punaseid ja kollaseid kaarte. Foto: Elmo Riig

Tartu Tammeka jalgpallimeeskond pidas nädalavahetusel võõrsil Viljandi Tulevikuga maha nii vihase vutimadina, et mehed läksid omavahel kähmlema ning kohtunikel tuli mängijatele karistuseks ohtralt kaarte jagada. Tuline lahing tasus end ära, sest selle tulemusel teenisid tartlased kolm vajalikku punkti meistriliigas.

Kõik oleks võinud minna ka teisiti. Esimesel poolajal sahistas Tuleviku mängija Martin Allik karistuslöögist palli küll Tammeka võrku, kuid värav tühistati suluseisu tõttu. Tulevik näitas ka edasi head rünnakut ja tekitas väravavõimalusi avapoolajal veelgi, kuid tartlased ei lasknud kohalikel vutimeestel siiski väravat vormistada.

​Tammeka väravakütt Tristan Koskor ütles, et tartlaste mängustiilis ongi välja kujunenud nii, et esimene poolaeg on sündmustevaene ning teine tugevama kaaluga. «Me ei tee seda tahtlikult, aga kuidagi nii on paika loksunud. Alguses on mäng rabe, siis ärkame üles,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles