Eriasjade prokurör ronis ametiredelil madalamale astmele

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Seni Lõuna ringkonnaprokuratuuris eriasjade prokuröri ametis olnud Margus Gross palus end määrata abiprokuröri ametisse.
Seni Lõuna ringkonnaprokuratuuris eriasjade prokuröri ametis olnud Margus Gross palus end määrata abiprokuröri ametisse. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kolm aastat Lõuna ringkonnaprokuratuuris eriasjade prokurörina töötanud ning mitmeid Tartu linna jaoks märgilisi korruptisoonikuritegude menetlusi juhtinud Margus Gross palus end määrata abiprokuröriks.

Miks otsustas Gross olulisest ja vastutusrikkast ametist loobuda? Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Maria Gonjak vahendas, et Gross on töötanud prokuratuuris 25 aastat ja olnud sellest ajast olulise osa ka juhtimisega seotud ametikohtadel. «Oma otsust selgitades ütles ta, et 25 aastat on piisavalt pikk aeg, mil mõned asjad hakkavad korduma ja on aeg võtta rahulikumalt,» vahendas Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik.

Gross ise ei leia, et tal abiprokurörina vähem tööd oleks, kuid see on võimalus lähiaastatel aktiivsest tegevusest eesliinil tagasi tõmbuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles