Mootorrattaga üle Kaarsilla tuisanud neiu jõudis viimaks politseijaoskonda «kohvile» (35)

Tartu Postimees
Copy
Tarut jaoskonna juht Andrus Reimaa ja motonaine Keity Meier.
Tarut jaoskonna juht Andrus Reimaa ja motonaine Keity Meier. Foto: Politsei

Trial-tüüpi kaherattalisel 19. septembril üle Kaarsilla kaare sõitnud Keity Meier(25) käis täna Tartu politseijaoskonnas enda teost aru andmas.

Politsei selgitas trikiratturile, et liiga vähesed inimesed said tagasihoidliku reklaami tõttu osa niivõrd oskuslikust vaatemängust. «Täiesti kuritegelik on oma talenti varjata,» seisis Lõuna prefektuuri Facebooki lehel.

Tartu jaoskonna juht Andrus Reimaa leppis Meieriga kokku, et tulevased šedöövrid toimuvad kõiki ohutusnõudeid järgides ning üksteist abistavas koostöös omavalitsuse ja politseiga. «Kui kõik jäävad terveks ja kõik saavad nautida, siis sõna otseses mõttes, vaid taevas on piiriks,» seisis postituses.

Keity Meier ei lähe oma teo pärast arestimajja, ei saa trahvi, ei jää ilma tsiklist, sest trikinaine ja politsei said kokkuleppele, kuidas edasised rattatrikid saaksid toimuda kõigile ohutult ja veelgi vaatemängulisemalt.

«Ja kui motopolitsei read vajavad täiendust, siis räägime Keityga veel … võib-olla,» andis Tartu politseijaoskonna juht teada sotsiaalmeedia vahendusel.

Kommentaarid (35)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles