Treffneristide hambapesutabletid nopivad võistlustel kõrgeid kohti

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Hugo Treffneri gümnaasiumi reaalklassi abiturient ja hambapesutablette tootva ettevõtte Münt tegevjuht Marilin Berg ei tea veel, mida ta ülikoolis õppida tahab. Küll aga on ta kindel, et tahab ka pärast ülikooli idufirmasid teha.
Hugo Treffneri gümnaasiumi reaalklassi abiturient ja hambapesutablette tootva ettevõtte Münt tegevjuht Marilin Berg ei tea veel, mida ta ülikoolis õppida tahab. Küll aga on ta kindel, et tahab ka pärast ülikooli idufirmasid teha. Foto: Sille Annuk

Kui palju on noori, kes teavad keskkooli lõpuklassis kindlalt, mida tahavad oma tulevikuga teha? Või neid, kes on 18-aastasena valitud Euroopa edukaimate noorte hulka? Tartus mõned on. Üks selline on Hugo Treffneri gümnaasiumi reaalklassi abiturient Marilin Berg, kes on hambapesutablette tootva ettevõtte Münt juht.

Ettevõtmine sai alguse sellest, et Treffneri reaalklassis käivad Marilin Berg ja Eva Maria Ilves tahtsid kangesti luua õpilasfirmat ja 11. klassi esimesel päeval otsustasid, et lähevad möödunud aastal õpilasfirmat teinud mentori jutule.

Idee käigu pealt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles