Majandusminister Tartus: Riia ringiga on kõik hästi

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Majandusminister Taavi Aas külastas reedel Tartut, esmalt räägiti vaksalis raudteeliiklusest ning siis liiguti ratastega edasi Riia-Vaksali liiklussõlme, kus anti ülevaade sealsetest ehitustöödest.
Majandusminister Taavi Aas külastas reedel Tartut, esmalt räägiti vaksalis raudteeliiklusest ning siis liiguti ratastega edasi Riia-Vaksali liiklussõlme, kus anti ülevaade sealsetest ehitustöödest. Foto: Kristjan Teedema

Tartu vaksalist alanud töövisiidil jõudis majandus- ja taristuminister Taavi Aas reedel rääkida linnapea Urmas Klaasi ja teiste linnavalitsuse töötajatega mitmest tartlaste mureteemast, proovida rattaringluse ratast ja üle kinnitada, et Eesti üheks liiklusohtlikumaks paigaks peetud Riia ringi ümberehituse alustamiseks enam takistusi ei ole.

Kas Riia ringi ehitus tuleval aastal algab, on olnud ärevust põhjusel, et riigieelarvest ei ole sellekohast rida leitud?

Riigieelarves on eraldi rida Kärevere-Kardla teelõigu neljarealiseks ehitamiseks, kuna tegemist on uue rahaga. Riia ringi raha tuleb maanteeameti olemasolevatest vahenditest ja seetõttu see ka eelarves eraldi ei kajastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles