Koroonakriisi järel loobusid võimlemisest kaks meistriklassi rühma

Lenel Karu
Copy
Koroonakriisi järel on rühmvõimlemise meistriklassis tee pooleli jätnud mitu rühma. Tänasest pühapäevani võisteldakse Tartus Eesti meistritiitli nimel. Pildil eelmise aasta võitjad rühmvõimlemises VK Rütmika Elite Team.
Koroonakriisi järel on rühmvõimlemise meistriklassis tee pooleli jätnud mitu rühma. Tänasest pühapäevani võisteldakse Tartus Eesti meistritiitli nimel. Pildil eelmise aasta võitjad rühmvõimlemises VK Rütmika Elite Team. Foto: Indrek Kask

Eesti meistrivõistlused rühm- ja iluvõimlemises pidid toimuma kevadel, kuid lükati viirusest tingitud piirangute tõttu sügisesse. Tänasest pühapäevani jahib Tartus meistritiitlit ligi 400 võimlejat.

​Kui varem võistles rühmvõimlemise meistriklassis kolm rühma, siis praegu on alles jäänud üks. Kevadel läks laiali VK Janika Elite Team ning veel varem, 2019. aasta novembris lõpetas oma tegevuse VK Rütmika Elite Team. Ainus alles jäänud rühm meistriklassis on VK Janika Team Grisete. Nii et on neid, kelle motivatsiooni vähendas kriis niivõrd, et võimlemiskarjäär jäi pooleli, aga ka teisi, kes vastu pidasid.

​Motivatsioon kadus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles