Uuendatud Vanemuise tänav vajab ikka veel kohendamist

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Vanemuise kontserdi­maja juht Kulvo Tamra (vasakul) näitab Oleg Lužetskile ja Rein Haagile, mida saanuks käsipuu paigaldamisel paremini teha.
Vanemuise kontserdi­maja juht Kulvo Tamra (vasakul) näitab Oleg Lužetskile ja Rein Haagile, mida saanuks käsipuu paigaldamisel paremini teha. Foto: Sille Annuk

Tartu kesklinna üks suuremaid tänavusi tänavaehituse projekte, Vanemuise tänava ümberehitus, pidi lõppema esialgu augustis. Ehitaja palus linnalt ajapikendust ning sai viimaseks tähtajaks 30. september. Eelmisel neljapäeval käisid töö tellija esindajad ehk linnavalitsuse ametnikud koos ehitaja ja ehitusjärelevalve spetsialistiga tänava läbi.

Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse juht Oleg Lužetski sõnas, et enamik puudusi on küll kõrvaldatud, kuid tulemus pole kaugeltki ideaalne. «Miks need märgid ikka viltu on? Mis selle fassaadiga saab? Miks see vana laternapost veel siin on? Mis sellest august saab?» küsis Lužetski Vanemuise tänaval tehtud ringkäigul ehitaja käest. Vastuseks kuulis ta, et tehakse korda, viiakse minema, parandatakse ära.

Keeruline projekt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles