RAADIOSAADE ⟩ Milleks Tartule südalinna kultuurikeskus ehk Süku?

Tartu Postimees
Copy
Sellise visioonipildiga reklaamis Tartus võimutüüri hoidev Reformierakond südalinna kultuurikeskuse ideed 2017. aasta kohalike valimiste kampaanias.
Sellise visioonipildiga reklaamis Tartus võimutüüri hoidev Reformierakond südalinna kultuurikeskuse ideed 2017. aasta kohalike valimiste kampaanias. Foto: Reformierakond

Milline probleem laheneks, kui Tartu südalinna kerkiks mitmeotstarbeline kultuurikeskus? Mida see juurde annaks? Kuidas ja millise hinnaga sobituks uusehitis keskpargi alale? Kui suur on lootus saada kallile algatusele riigi rahaline tugi? Nende ja mitme teise küsimuse üle arutlevad 29. septembri raadiosaates «Vahetund Tartu Postimehega» ajakirjanikud Jüri Saar, Raimu Hanson ja Rannar Raba.

Saate esimeses veerandis räägib reporter Eili Arula meeleoludest, mis valitsevad üleriigiliselt kehtestatud öise alkoholimüügi piirangu taustal Emajõelinna baaripidajate seas.

«Vahetund Tartu Postimehega» on Kuku raadio Tartu sagedusel (100,2 MHz) ja Otepää sagedusel (102,4 MHz) otse-eetris igal teisipäeval kell 13. Saadet saab järele kuulata raadiojaama veebilehelt ja nutirakendusest, samuti Spotify keskkonnas ning iPodcastina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles