Laste joonistusvõistluse parimad leiavad koha Tartu Postimehe kalendris

Tartu Postimees
Copy
«Mina märkan!» tuleb taas.
«Mina märkan!» tuleb taas. Foto: TPM

Tartu Postimees kutsub taas osalema eelkooliealiste laste joonistusvõistlusel «Mina märkan». Parimateks hinnatavad tööd leiavad koha 2021. aasta kalendris, mis jõuab kõikidesse Tartu, Tartumaa ja Jõgevamaa postkastidesse, kuhu on tellitud Postimees.

Tartu Postimehe peatoimetaja Rannar Raba märkis, te eelmistel aastatel on võistlus nautinud suurt populaarsust. «Näiteks läinud korral pidime koos heade koostööpartneritega uue kalendri illustratsioonid välja valima tervelt 321 kunstiteose seast. See oli kahtlemata raske, ent siiski väga meeldiv ülesanne,» rääkis ta ning avaldas lootust, et sedapuhku leiab üleskutse vähemalt sama suurt kandepinda.

Raba sõnul on hea ajakirjanduse tegemiseks tarvis teraseid lugejaid, kes oskavad olulisi asju enda ümber täehele panna, talletada ning mõtestada. «Laste puhul on joonistamine üks paremaid moodusied sellise eluhoiaku arendamiseks. See, mida poisid ja tüdrukud paberile kannavad näitab elu meie ümber kindlasti väga ausast ja vahetust vaatevinklist. Ootame põnevusega!» 

Nagu eelmisel aastal, pakume nüüdki võistluseks välja 14 teemat. Kõik tööd jõuavad suure vaatajaskonna ette Tartu Postimehe veebis ning iga teema parim trükitakse ära aasta lõpus ilmuvas kalendris.

Kalender jõuab paberlehe tellijate postkastidesse 18. detsembril. Vabamüüki see ei lähe.

Täpsema info joonistusvõistluse reeglite ja teemade kohta leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles