Kutsehariduskeskuse õpilane sai positiivse koroonadiagnoosi (2)

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Tartu kutsehariduskeskuse hoone.
Tartu kutsehariduskeskuse hoone. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Ehkki eilse ega tänase terviseameti koroonastatistika kohaselt Tartumaale uusi positiivse diagnoosi saanuid ei lisandunud, selgus siiski, et üks Tartus elav kutsehariduskeskuse õpilane on nakatunud.

Nakatunu õpib Tartu kutsehariduskeskuse Kopli õppehoones ning kooli direktori Raini Jõksi sõnul on ta sisse kirjutatud mujale, sestap ei kajastu õpilane ka ametlikus Tartumaa koroonastatistikas. Direktorile teadaolevalt sai õpilane diagnoosi eile ning kooli juhtkond kuulis sellest täna hommikul. Seejärel saadeti kaheks nädalaks koju õpilasega lähikontaktis olnud  11 õpilast ja seitse õpetajat. Jõksile teadaolevalt ei ela koroonapositiivne õpilane kutsehariduskeskuse ühiselamus. Jõksi väitel ei tohi ta öelda, mis õppekaval koroonapositiivne õpilane õpib. 

Tervet kooli karantiini saata kavas pole. «Hetkel lähtume sellest, et positiivse proovi korral saadame karantiini õppegrupi ja lähikontaktsed,» ütles Jõksi, kelle sõnul püüab kool viiruse leviku korral tõkestada seda näomaskidega. «Loodame, et tervet kooli karantiini saatma ei pea, aga päriselt välistada seda võimalust ka ei saa,» lisas ta.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles