Tammeka naiskonna kapten astus jalgpallikarjääris suure sammu edasi

Lenel Karu
Copy
Tammeka naiskonna kapten ja Eesti naiste A-koondise liige Renate-Ly Mehevets alustas uut hooaega Belgia kõrgliigasse kuuluva klubi ridades.
 
Tammeka naiskonna kapten ja Eesti naiste A-koondise liige Renate-Ly Mehevets alustas uut hooaega Belgia kõrgliigasse kuuluva klubi ridades.  Foto: Erakogu

Tartu Tammeka naiskonna kapten Renate-Ly Mehevets (21) sõlmis selleks hooajaks profilepingu Belgia kõrgliiga võistkonnaga Sporting de Charleroi ning on uues koosseisus juba esimesed mänguminutid kirja saanud.

Ühtlasi kuulub Mehevets Eesti naiste A-koondisse ning peab aeg-ajalt kodumaale mängudeks ja treeninguteks tagasi sõitma. See teda ei häiri, sest jalgpalluri elu tähendabki pidevalt lennus olemist.

Pikaaegne eesmärk

Belgia klubiga liitumise võimalus tuli Tammeka kaptenile agendi kaudu, kes kinnitas, et just Mehevetsa stiilis mängijat võõrsil otsitakse. «Eks suurt rolli mängis minu kuulumine rahvuskoondisse ning möödunud hooaja parimate hetkede video, kust saab ülevaate mängija omadustest ja oskustest,» ütles Mehevets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles