Tamme gümnaasiumis on õpilane nakatunud, kaks klassi lähevad distantsõppele

Lenel Karu
, reporter
Copy
Tartu Tamme gümnaasiumi direktor Ain Tõnisson kinnitas, et koolis lähevad tänasest kaks klassi distantsõppele.
Tartu Tamme gümnaasiumi direktor Ain Tõnisson kinnitas, et koolis lähevad tänasest kaks klassi distantsõppele. Foto: Kristjan Teedema

Tartumaale laekus reede hommikul kaks positiivset koroonatesti tulemust. Üks koroonapositiivne on Tamme gümnaasiumi õpilane, kuid veel pole teada, kus ja millal ta nakatus. Samas on õppeasutus saatnud kaks klassi ehk ligi 70 õpilast distantsõppele.

Tamme gümnaasiumi direktori Ain Tõnissoni sõnul on praegu veel haigestumise asjaolud täpsustamisel. «Jah, ühe õpilase test oli positiivne, kuid me ei tea veel täpselt, kus ja millal nakatumine toimus,» selgitas ta.

Direktor kinnitas, et kool on tegutsenud kiiresti ning saadab distantsõppele kaks klassi. «Distantsõppele läheb selle õpilase klass ning veel üks klass, kus mõned kursused on kattunud. Kokku puudutab see praegu ligi 70 õpilast.» 

Terviseameti Lõuna regiooni juht Tiia Luht tõdes samuti, et Tartumaa nakatunuid puudutav info on veel värske ja puudulik ning inspektorid alles tegelevad asjaolude uurimise ja edasiste tegevuste planeerimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles