Politsei kutsus mootorrattaga üle Kaarsilla kaare sõitnud naise «kohvile» (7)

Tartu Postimees
Copy
Keity Meier on mootorratta takistussõiduga tegelenud kümme aastat ja töötanud ka kaskadöörina.
Keity Meier on mootorratta takistussõiduga tegelenud kümme aastat ja töötanud ka kaskadöörina. Foto: Roman “Vanaisa” Neimann

Läinud laupäeval Tartus trikimootorrattaga üle Kaarsilla kaare sõitnud Keity Meier kinnitas Tartu Postimehele, et politsei on tehtu tõttu tema suhtes väärteomenetluse algatanud, kuid esialgu pole veel teada, milline karistus teda võiks oodata. «No kutsuti kohvile jah, eks selgub, mis saab,» tõdes Meier usutluses teleajakirjanik Marko Reikopile.

Tartu Postimees kirjutas esmaspäeva õhtul, et Tapalt pärit noor naine oli üle kaare sõitmise mõtet oma peas veeretanud juba üheksa aastat. «Olen trial’i ehk mootorratta takistussõiduga, mootorrattatantsuga tegelenud kümme aastat ja ma teadsin, et pean seda ühel päeval tegema,» selgitas ta.

Meier arvestas enda sõnul juba ette, et ilmselgelt ohtlikule ettevõtmisele võib järgneda mingi karistus. Samas rõhutas ta, et ei pannud mitte kedagi peale iseenda ohtu, sest soorituse ajaks oli sild inimestele kinni pandud.

Politsei võttis Meieriga ühendust telefonitsi, öeldes, et teda oodatakse Tartu politseijaoskonda vestlema. «Mulle lubati uuesti helistada ja täpne kohtumine kokku leppida telefonitsi, ilmselt juhtub see paari nädala jooksul,» sõnas ta.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keisk tunnistas, et politsei ei teadnud enne leheartikli ilmumist sillakaarel tehtud sõidust midagi ja avaldas lootust, et oht oli viidud miinimumini. «Oluline on sellised ettevõtmised enne kooskõlastada ning et juures oleks meedikud,» lisas Keisk, kelle sõnul võib halvim tulemus olla see, et mõni uljas ent kogenematu noor püüab omal käel trikki järele teha.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles