Vanemuise tänava remontija jookseb ajaga võidu

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Oleg Lužetski käis eile pärastlõunal Vanemuise tänavat üle vaatamas. Muu hulgas näitas Lužetski ka Vanemuise ja Ülikooli tänava ristmikul liiga sügavale asfaldisse vajunud sajuveekaevu kaant.
Linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Oleg Lužetski käis eile pärastlõunal Vanemuise tänavat üle vaatamas. Muu hulgas näitas Lužetski ka Vanemuise ja Ülikooli tänava ristmikul liiga sügavale asfaldisse vajunud sajuveekaevu kaant. Foto: Sille Annuk

Remonditud Vanemuise tänava üleandmine pidi aset leidma augusti lõpus. Siiski käivad veel sel ja järgmiselgi nädalal seal mõningad parandustööd. Tänava remondi peatöövõtja osaühing Asfaldigrupp palus tööde lõpetamiseks Tartu linnavalitsuselt ajapikendust ning linn pikendas tööde valmimise tähtaega 30. septembrini.

Linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Oleg Lužetski käis eile objekti üle vaatamas. «Näha on, et Uueturu pargi kõrval uuel teekattel on ebatasasusi, kuhu tekivad veelombid, mõned vuugid on veel vaja täita. Kui töö hind on üle 1,5 miljoni euro, siis soovime ka selle raha eest korralikku asja,» ütles Lužetski.

Linn on enamiku tänava remondiks kulunud rahast ära maksnud. Lužetski sõnutsi on kogu objekti maksumusest, ligi 1,78 miljonist eurost, veel tasumata umbes kümme protsenti. Ent kui ehitaja tähtajaks kõiki töid valmis ei saa, ootab iga ületatud päeva eest ees trahvisumma. «Ma seda summat välja ei ütleks, aga see on iga tähtaja ületanud päeva eest piisavalt suur, et motiveerida ehitajat õigel ajal tööd valmis saama,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles