Galerii ⟩ Tudengipäevad algasid pannkookidega

Copy

Terve nädala vältav tudengifestival sai alguse juba täna hommikul, kui Raekoja platsil pakkusid möödakäijatele hommikusööki mitu tudengiorganisatsiooni.

Tartu Raekoja platsil sai hommikusööki nautida vabas õhus. Kõigil linlastel oli võimalus kaasa haarata pannkooke, tatart, kaerahelbeputru, vahvleid või veganipannkooke, et alustada oma päeva eriti maitsvalt. 

Kolmapäeval saavad kõik värsked tudengid ametlikult ristitud, mil kavas on rebasteerimine. Takistusrajal pannakse proovile osalejate keha ja mõistus ning raja lõpus antakse rebasevanne.

Festivali neljandal päeval, 24. septembril pannakse proovile tudengite stabiilne jalg, kui Küüni tänava pargis toimub libeda heitluse väljakutse. Keskparki püstitatakse 4,5 meetri kõrgune hiiglaslik trepp, mille osalejad peavad vallutama. Teel tipu poole ohustab osalejaid aga libe jalgealune ja konkurentide kohmakus.  

Pühapäeval lõpetab festivali käruralli, millel saab harjutada sõbraga koostöö tegemist ja poekäru lükkamist.

Koroonaviiruse leviku tõttu pööratakse festivalil tänavu erilist tähelepanu ohutusele. Igal üritusel on käte desinfitseerimise võimalus, järgitakse hajutusnõudeid ning osalejatel on rangelt soovituslik kanda kaitsemaski.

Festivali kavaga saab lähemalt tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles