Tartu tervishoiu kõrgkooli üliõpilasel tuvastati koroonaviirus

Lenel Karu
, reporter
Copy
Täna teatas Terviseamet, et Tartu tervishoiu kõrgkooli üliõpilase Ida-Virumaal antud koroonaproov osutus positiivseks.
Täna teatas Terviseamet, et Tartu tervishoiu kõrgkooli üliõpilase Ida-Virumaal antud koroonaproov osutus positiivseks. Foto: Kristjan Teedema

Ühe Tartu tervishoiu kõrgkooli üliõpilase Ida-Virumaal antud koroonaproov osutus positiivseks. Üliõpilane viibis Tartu tervishoiu kõrgkooli õppehoones õppetööl ning ühiselamus 11. septembrini, haigustunnuste ilmnemisel naasis ta koju Ida-Virumaale.

Nakatunuga lähedalt kokku puutunud inimesed selgitab välja ja nendega suhtleb terviseamet. Positiivse koroonaproovi andnud tudengiga samades loengutes viibinud üliõpilasi ja õppejõude on juhtumist teavitatud ning kõrgkool on saatnud haigestunud tudengiga ühel kursusel õppijad täies mahus distantsõppele. Nakatunu lähikontaktsed ühiselamu ruumides on suunatud eneseisolatsiooni.

Tervishoiu kõrgkoolis 4. septembril kehtestatud ohutusjuhendi järgi peavad kõik töötajad ja õppurid kandma praktikumides ja õppehoones lähikontakti tekkimisel maski. Õppehoonesse võib siseneda vaid siis, kui puuduvad hingamisteede haiguste sümptomid. Auditoorne õppetöö on võimaluse korral korraldatud veebis, ka personalile on antud soovitus teha tööd kodukontoris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles