Peipsiääre vallavanem: me ei taha, et siin korduks sama, mis Saaremaal (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kallastel endise kutsekooli ühiselamu ees juhatas eile suur silt näitusele.Septembri lõpuni siiski ei saa näitusele minna.
 
Kallastel endise kutsekooli ühiselamu ees juhatas eile suur silt näitusele.Septembri lõpuni siiski ei saa näitusele minna.  Foto: Sille Annuk

Kallastest sai eile mõneks ajaks suletud linn. Koroonaviiruse leviku tõttu on kool taas distantsõppel, suletud on Kallaste noortekeskus ja endisesse kutsekooli ühiselamusse ei saa vaatama minna näitust «Ajareis nõukogude argipäeva». Samuti on kinni staadion ning mänguväljak, ka on keelatud tänavakaubandus.

Eile, piirangute kehtestamise päeval polnud Kallaste koolimaja uksel veel ühtki silti, mis viitaks, et kool on distantsõppel. Samuti seisis näituse «Ajareis nõukogude argipäeva» ukse juures silt, et näitus on avatud. Tõsi, näitusemaja uks oli lukus.

Piirangud ei puuduta ainult Kallastet, vaid kogu Peipsiääre valda. Peipsiääre vallas ei toimu septembris ühtki avalikku üritust. Vallas ringi liikumisel kehtib taas 2 + 2 reegel. Piirangud jäävad esialgu kehtima septembri lõpuni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles