Suurt Paunvere väljanäitust asendab minilaat (1)

Tartu Postimees
Copy
Paunvere väljanäituse lahutamatu osa on alati olnud nunnukonkurss.
Paunvere väljanäituse lahutamatu osa on alati olnud nunnukonkurss. Foto: Mihkel Maripuu

Tänavu jäävad Paunvere väljanäitus ja laat koroonaviiruse leviku ohu tõttu ära. Samal päeva toimub aga Palamuse laululava pargis sügiskeskuse avamine minilaada, nunnunäituse ning muusikaga.

Külastajatele on nunnunäitus ja laat avatud kell 10–14. «Laadal on 36 kauplejat, kes pakuvad kohalikku toidukaupa ja käsitööd. Kindlasti leiab valikust näiteks Peipsiääre toodangut,» rääkis korraldustoimkonna liige Reelika Kivimurd.

Huvilised saavad tutvuda vana põllutehnikaga. Kivimurd ütles, et kohalik mees Toomas Puusepp toob selleks päevaks välja oma traktorid ja kombainid.

Kõiki sel aastal aiast korjatud nunnusid saab uudistada Palamuse rahvamajas. Kivimurd sõnas, et nunnunäitus jääb avatuks terveks nädalaks ehk 25. septembrini. Kel veel oma nunnu näitusele toomata, võib selle viia Palamuse rahvamajja. Nunnunäituse parimate tunnustamine on kell 13 ühes sügiskeskuse avamisega.

Muusikalist elamust pakuvad kell 12 Palamuse laulustuudio kontserdiga «Siilid udus» ning lõõtsamängija Kristi Kool ja kandlemängija Liisa Koemets.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles