Päevatoimetaja:
Jens Raavik
+372 739 0371

Tartlased päästavad järelejäänud toitu

Copy
Kolme Tilli eestvedajal Mikk Valtnal on hea meel, et toit jõuab inimeste lauale, mitte prügikasti. 
Margus Ansu
Kolme Tilli eestvedajal Mikk Valtnal on hea meel, et toit jõuab inimeste lauale, mitte prügikasti. Margus Ansu Foto: Margus Ansu

Noored algatasid Tartus teenuse Fudler, mis proovib lahendada toidu raiskamise probleemi söögikohtades.

Tartlastel on nüüd võimalik uue veebilehe fudler.ee kaudu tellida soodsama hinnaga mõnes toidukohas järele jäänud päevapakkumisi või näiteks kooke. Restoran Kolm Tilli on Fudleris kaasa löönud algusest peale, eestvedaja Mikk Valtna märkis, et päevas jääb neil alles 10–15 portsjonit.

Fudleri ühed algatajad on disainiga tegelev Kerttu Jaansalu ja tegevjuht Rudolf Stenar Saluoks. Jaansalu on töötanud mitmes restoranis ja teab, et toiduraiskamine on üsna suur probleem. Lisaks märkasid nad meeskonnaga, et kodus toidu tegemisele kulub palju aega, ent pidevalt söögikohtadest toidu tellimine läheks kalliks maksma. Seega otsustati ühendada kaks probleemi.

Tagasi üles