GALERII ⟩ Elva rulapark avati võistlustulega

Kerli Soe
, suvereporter
Copy

Täna avati Elva rulapark koos võistlusega, millest võttis osa 24 noort. Omavahel võtsid mõõtu nii lapsed kui ka täiskasvanud, kellest parimad said ka auhinnad. Alles kella viiest õhtupoolikul võisid rulaparki külastada ka teised huvilised.

Võistluse peakorraldaja Romario Siimeri sõnul olid kõik võistlejad hingega asja kallal. «Päev oli põnev ja kohal oli palju noori. Üle 18-aastaste seas käis esikoha nimel tihe rebimine,» ütles ta ja lisas, et esimest ja teist kohta lahutas vaid pool punkti.

Võisteldi kahes vanusekategoorias. Kuni 18-aastaste seas tuli võitjaks Tristan Ots. Teise koha saavutas Hando Pärg ja kolmanda koha Ralf-Rasmus Raal.

Üle 18-aastaste kategoorias tuli võitjaks Raul Urberg. Teiseks võistles end Meelis Erm ja kolmandaks Rain Lindemann.

Lisaks tõid kohtunikud eraldi välja ka parimad naisrulatajad Sandra-Merys Tasa ja Mirle Adusoo.

Elva vallavanem Toomas Järveoja sõnul on vallas olulisel kohal noorte aktiivne liikumine. «Mul oli väga hea meel näha täna siin nii palju noori, kes tunnevad huvi ekstreemspordi vastu. Muidugi tuleb alati vastavalt spordialale valida ka kaitsevarustus,» rõhutas Järveoja ja lisas, et varsti saavad kõik huvilised peale rulapargi külastada ka Elva liikumisparki ja uut spordihoonet. 

Elva linna rulapargi rekonstrueerimisega muudeti pargi sisemisi hoovõturadasid ning tehti ümber rulapargi elemendid. Rulapargi projekti kaasati ka Elva ekstreemsportlasi nagu Romario Siimer ja Raido Dobozi. Pargi projekteeris Skatepargid OÜ, tööd tegi Betoondetail OÜ. Rulapargi uuendamiseks kulus ligi 60 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles