Bigbanki võrkpallimeeskonnas mängivad sel aastal vaid eestlased

Lenel Karu
Copy
Bigbank Tartu võrkpallimeeskonnas on suur hulk eelmise aasta mängijaid, nende hulgas libero Rait Rikberg (rohelises), nurgaründaja Märt Tammearu (keskel) ja tempomängija Alex Saaremaa. Uus koosseis on koos treeninud augustist alates ja pidanud ka esimesed sõprusmängud.
Bigbank Tartu võrkpallimeeskonnas on suur hulk eelmise aasta mängijaid, nende hulgas libero Rait Rikberg (rohelises), nurgaründaja Märt Tammearu (keskel) ja tempomängija Alex Saaremaa. Uus koosseis on koos treeninud augustist alates ja pidanud ka esimesed sõprusmängud. Foto: Kristjan Teedema

Bigbank Tartu on saanud paika uue hooaja koosseisu ning tänavu õnnestus Tartu võrkpalli esindusmeeskond kokku panna üksnes Eesti mängijatest. Klubi juhtide ja treenerite eesmärk on kohalikest meestest koosnev võistkond olnud juba ammu. Eelmise hooaja vundament jääb võistkonda alles ning uusi nägusid on väljakul ainult kaks.

Bigbank Tartu peatreeneri Alar Rikbergi sõnul ei tehtud koosseisu kinnitamise otsuseid kiiresti. Peamine puuduv lüli oli diagonaalründaja, seda kohta hakkab sel hooajal täitma Siim Põlluäär. «Siimul oli ka teisi valikuid, aga ta otsustas meie kasuks. Tore, et lõpuks on täitunud esialgne soov mängida ainult eestlastest koosneva võistkonnaga,» ütles Alar Rikberg.

Esimesed mängud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles