Ööklubid avasid alkoholipiirangu lõppedes peolistele taas uksed

Armas Riives
, reporter
Copy
Ööklubi Vabank.
Ööklubi Vabank. Foto: Laila Kaasik

Esmaspäeval lõppes Tartumaal öine alkoholimüügi piirang, misjärel teatasid mitmed Tartu ööklubid, et avavad peolistele taas uksed.

Ööklubi Vabank, kust juulis sai alguse 37 nakatunuga koroonakolle, kuulutas oma Facebooki lehel, et esimene tantsurütmis pidu toimub neil sel reedel.

Seejuures andis Vabanki pidaja teada, et kavas on kontaktivabalt mõõta kõikide klubisse sisenejate kehatemperatuuri, samuti peavad peolised uksel käed desinfitseerima. Ka antakse klientidele võimalus jätta oma telefoninumber garderoobi üles seatavasse kasti, et võimaliku uue koroonaohu korral saaks klubi nendega hõlpsasti ühendust võtta ja jagada infot terviseametiga.

Taasavamisest andis sotsiaalmeedias teada ka klubi Shooters. «Teame, et korraliku koosviibimise nälg on suur, mistõttu oleme eriti õnnelikud, et juba homsest saame seda nälga hakata kustutama,» seisis sõnumis.

Et tantsuplatsil inimesi hajutada, on Shooters langetanud otsuse lubada sisse vaid poole jagu nende ruumide maksimaalsest mahutavusest. Lisaks soovitatakse peol vältida võõraste seltskondade lähedust.

Shooters jagab pääslas peolistele tasuta näomaske, mille kandmine on soovituslik. Omaniku kinnitusel on neil kavas vähemalt iga kahe tunni tagant klubis kõiki pindasid desinfitseerida. See kehtib ka baarileti, laudade ja ukselinkide kohta.

Juba teisipäeval tegi uksed valla ööklubi Level, mis on läbi nädala avatud hommikuni.

Juulis sai Vabankist alguse 37, Shootersist 20 ja Naiivist 21 nakatunuga koroonakolle. Tartu haiguspuhang loeti lõppenuks käesoleva kuu alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles