Noormaadleja tõi Tartusse üheteistkümnenda meistritiitli

Lenel Karu
Copy
11. korda tuli Eesti meistriks Max Hristjuk (vasakult viies). Lisaks temale kuulusid meeskonda Romeo Leius, Georg Kristerson, Daniel ja Artur Jeremejev, Meelis Jõesaar ja Robin Krivmen.
11. korda tuli Eesti meistriks Max Hristjuk (vasakult viies). Lisaks temale kuulusid meeskonda Romeo Leius, Georg Kristerson, Daniel ja Artur Jeremejev, Meelis Jõesaar ja Robin Krivmen. Foto: Erakogu

Põlvas läinud nädalavahetusel peetud Eesti meistrivõistlustel Kreeka-Rooma maadluses ja vabamaadluses osutus ligi 130 kadeti seast turniiri edukaimaks maadlejaks Max Hristjuk (Tartu Kalev-Englas). Noormees tuli mõlemas maadlusstiilis kehakaalus –55 kg esikohale. Nüüd on Hristjuk Eesti meistritiitli oma nimele vormistanud juba 11 korda.

Hristjuk tõdes, et tundis end seekordsel võistlusel nagu kala vees ja võidud tulid pigem lihtsasti. «On vägev tunne olla 11. korda Eesti meister. Treeningud on vilja kandnud,» sõnas ta.

Tartu noormees võistles mõlemas maadlusstiilis, aga tundis end kindlamalt Kreeka-Rooma maadluse matšides. «Kreeka-Rooma maadluse treeningute osakaal on mul suurem ja seetõttu tunnen end seal paremini. Ometi meeldib mulle väga ka vabamaadlus,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles