Ralli tõttu pääseb loomade varjupaika ainult ette teatamisel

Hans-Martin Tammesalu
, suvereporter
Copy
Täna hakkasid kehtima Rally Estoniaga seotud liikluspiirangud, mis mõjutavad ka loomade varjupaika pääsemist. Varjupaiga projektijuht Kirke Roosaar kinnitas, et loomad, nende hulgas varjupaiga vanim koer Edith, ei jää selle tõttu hooleta.
Täna hakkasid kehtima Rally Estoniaga seotud liikluspiirangud, mis mõjutavad ka loomade varjupaika pääsemist. Varjupaiga projektijuht Kirke Roosaar kinnitas, et loomad, nende hulgas varjupaiga vanim koer Edith, ei jää selle tõttu hooleta. Foto: Margus Ansu

Nädalavahetusel toob Rally Estonia Lõuna-Eestisse tuhandeid inimesi. Rallipark kerkib Raadile Eesti Rahva Muuseumi (ERM) juurde, samuti korraldatakse ERMi juures üks kiiruskatse. Ettevalmistused ralliks käivad: täna hommikul suleti liiklus 6. septembri südaööni lõigul Narva maantee – Roosi tänav ning Roosi tänaval Jänese tänava ja Muuseumi tee vahel. Seetõttu on piiratud ka ligipääs loomade varjupaigale, mis asub aadressil Roosi 91k.

​Varjupaika saab ikka

​Loomade varjupaiga töötajad ralli pärast muret ei tunne. Tartu loomade varjupaiga projektijuht Kirke Roosaar ütles, et Rally Estonia korraldajad lubasid varjupaiga töötajatele ligipääsu tagada, et koerad-kassid saaksid söödetud, joodetud ja kasitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles