Alkoholimüügi piirang jääb veel kehtima

Hans-Martin Tammesalu
, suvereporter
Copy
Pärast seda, kui alkoholimüügi piirang Tartus ja Tartumaal 7. augustil kehtestati, on ööelu kesklinna tänavatel jäänud tavapärasest märksa tagasihoidlikumaks.
Pärast seda, kui alkoholimüügi piirang Tartus ja Tartumaal 7. augustil kehtestati, on ööelu kesklinna tänavatel jäänud tavapärasest märksa tagasihoidlikumaks. Foto: Laila Kaasik

Uue õppeaasta ja Rally Estonia ootuses pikeneb Tartumaa alkoholimüügi piirang vähemalt 7. septembrini. Lisaks kehtestas politsei samasuguse piirangu laupäevast Harjumaal ning tänasest Põlva-, Valga- ja Võrumaal.

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefekt Vallo Koppel (pildil)ütles, et piirangud kehtestati suuresti Rally Estonia pärast, mis toob piirkonda tuhandeid inimesi nii lähedalt kui kaugelt. Lisaks saabub õppeaasta alguses Tartusse õppureid mujalt, sealhulgas välisriikidest, kus koroonaviiruse levik võib olla suurem kui Eestis.

Esialgse plaani kohaselt kaob alkoholimüügi piirang järgmisel esmaspäeval kell kuus hommikul. Kui viiruse levikut peegeldavad arvud ei muutu vahepeal märgatavalt halvemaks, pole prefektil plaanis järgmisel nädalal uut piirangut kehtestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles