Tartus hukkus vastu viadukti sõitnud mees

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Riia tänaval hukkus 17. jaanuari varahommikul vastu raudteeviadukti kandeposti sõitnud mees.
Tartus Riia tänaval hukkus 17. jaanuari varahommikul vastu raudteeviadukti kandeposti sõitnud mees. Foto: Politsei

Täna varahommikul kell 4.26 sõitis meesterahvas Tartus Riia tänaval vastu viadukti ja hukkus sündmuskohal.

Lõuna Prefektuuri pressiesindaja Agu Lall kinnitas, et Tartus Riia tänaval toimus liiklusõnnetus, kus sõiduauto Volvo 460, mida juhtis 1962. aastal sündinud Ants, kaldus teel vasakule ja sõitis vastu raudteeviadukti betoonseina. Juht hukkus sündmuskohal.

Lall sõnas, et juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluse käigus. Praegu on teada, et auto lähenes raudteeviaduktile kesklinna poolt. Arvestades auto vigastusi, oli kiirus arvatavalt lubatust suurem. Samuti oli mehe turvavöö lahti.

Sündmuskohal läks tarvis ka päästjate abi, kes kõrvaldasid süttimisohu ning lõikasid
hukkunud inimese hüdrauliliste tööriistade abil avariilisest sõidukist välja. Hiljem eemaldati teelt välja voolanud õli ja kütus ning purunenud detailid.

Politsei palub kõigil, kes seda liiklusõnnetust pealt juhtusid nägema, võtta ühendust Lõuna prefektuuri avariipolitseinikega telefonil 730 8814 või juhtimiskeskusega telefonil 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles