Rally Estonia ohutu korraldamine nõuab keerulisi meetmeid

Lenel Karu
Copy
Püsiv koroonaviiruse oht on viinud tavapärase käesurumise küünarnukitasandile. Teisipäeval soovisid sel kujul teineteisele edu rallietapi korraldamisel Rally Estonia direktor Urmo Aava (vasakul) ja Elva vallavanem Toomas Järveoja.
Püsiv koroonaviiruse oht on viinud tavapärase käesurumise küünarnukitasandile. Teisipäeval soovisid sel kujul teineteisele edu rallietapi korraldamisel Rally Estonia direktor Urmo Aava (vasakul) ja Elva vallavanem Toomas Järveoja. Foto: Kristjan Teedema

Ei ole liialdus, et järgmisel nädalal Eestis peetav autoralli maailmameistrivõistluste etapp Rally Estonia on praegu maailmas üks kõige keerulisema korraldusega spordiüritus. Eesti saab olema hea või halb näide sellest, kuidas koroonaviiruse keskel on võimalik rahvusvahelist suurvõistlust korraldada.

Rally Estonia Anti-Covidi üksuse juht Alar Arukuusk tõdes, et ligi kolmkümmend aastat suurürituste korraldamise kogemust ei mängi saabuva rallietapi puhul mingit rolli. «Kõik on täiesti uus ja väga kaugel tavalisest spordiüritusest. See, kuidas tehakse teste, kuidas toimub logistika või võistlejatega suhtlemine, on väga keeruline ja täpne protsess,» ütles Arukuusk.

Topelt ei kärise

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles