Uus festival liidab pilti, heli, liikumist, tehnoloogiat ja muudki

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Festivali Tartu Interdistsiplinaar üks peamisi korraldajaid Jaanus Siniväli tutvustas Nooruse galeriis festivali plakatit, mis on ühtlasi paberskulptuur ning mille autorid on Anne Rudanovski ja Vahram Muradyan.
Festivali Tartu Interdistsiplinaar üks peamisi korraldajaid Jaanus Siniväli tutvustas Nooruse galeriis festivali plakatit, mis on ühtlasi paberskulptuur ning mille autorid on Anne Rudanovski ja Vahram Muradyan. Foto: Laila Kaasik

Eile hommikul askeldas kontrabassist ja helikunstnik Jaanus Siniväli galeriis Noorus, kuid mitte enda esinemise ettevalmistamiseks. Tema aeg kulus parajasti selleks, et samal õhtul oleks võimalik avada sealsamas esimest korda toimuva festivali Tartu Interdistsiplinaar näitus ja ühtlasi kogu mitmepäevane kultuuripidu.

Rahvusvahelise festivali näitus koondab kultuurivaldkondadevahelisest koostööst ja eri meediumite segunemisest tulenevaid töid. Vaataja saab aimu festivali projektidest, näha saab kõrgema kunstikooli Pallas, Eesti kunstiakadeemia ning Eesti muusika- ja teatriakadeemia kunstitudengite töid.

Näitus Nooruses

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles