Põltsamaa Wpark võõrustab Eesti meistrivõistlusi veelauasõidus

Tartu Postimees
Copy
Kamari järvel Põltsamaa Wpargis toimuvad sel nädalavahetusel Eesti meistrivõistlused veelauasõidus.
Kamari järvel Põltsamaa Wpargis toimuvad sel nädalavahetusel Eesti meistrivõistlused veelauasõidus. Foto: Kristjan Teedema

Sel laupäeval, 29. augustil, koondub Kamari järvele Eesti veelauaparemik. Esimest hooaega avatud Põltsamaa Wpark on Eesti suurim veelauakeskus ning ühtlasi ainus ringkaabliga veelauapark. See annab võimaluse korraldada Eesti meistrivõistlusi esimest korda Kesk-Eestis ja suuremalt kui kunagi varem. Eesti meistrivõistlused toimuvad küll juba 8. korda, kuid seni on neid peetud vaid klassikalistel kahemastilistel (2.0) radadel või paadi taga.

Meistrivõistlustele on oodatud võistlema nii professionaalsel tasemel sõitjad kui ka harrastajad (mehed ja naised) ning juuniorid (poisid ja tüdrukud). Päev saab olema vaatemänguline, sest osaleb Eesti veelauasõidu paremik, sh varasematel aastatel poodiumikohti napsanud Simon Pettai ja Silver Milpak. Lisaks on 643 meetri pikkune ja 16 takistusega rada piisavalt sisukas, et sõitja saaks oma oskusi põhjalikult näidata. «Ühe ringi jooksul on sõitjal võimalik teha 8–11 trikki, mis peaks tema tugevusad ja nõrgad küljed ning eripära päris hästi esile tooma,» lausus Wpargi juhataja Joel Pärle, kes ka ise võistlustules on.

Võistluspäevale on väga oodatud kaasa elama ka pealtvaatajad, kellele sissepääs on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles