Septembrist liituvad kaks bussiliini ning sagenevad väljumisajad

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Pensionär Aleksadra Derina ootas pärast teisipäevast turulkäiku koju saamiseks bussi number 25, mis käib enam-vähem kord tunnis.
Pensionär Aleksadra Derina ootas pärast teisipäevast turulkäiku koju saamiseks bussi number 25, mis käib enam-vähem kord tunnis. Foto: Kristjan Teedema

Esmaspäevast lähevad linnaliinibussid üle sügisesele sõidugraafikule ning Karlova ja Raadi vahet alustavad sõitmist uue liini bussid.

Seniste ringliinide 9 ja 9A asemele tuleb liin nr 9, mille marsruut kattub mõnes osas endiste ringliinide marsruutidega ning bussid hakkavad väljuma iga poole tunni tagant. Uue liini bussid peatuvad kesklinna sõites Turu peatuses ning Annelinna sõites Ahhaa ees paiknevas peatuses, nii on Raadi ja Karlova elanikel parem ligipääs avaturule.

Pensionär Aleksandra Derina sõnul käibki ta kodust peamiselt väljas selleks, et turul käia ja üldjuhul kasutab bussi nr 9A. Selleks istub ta bussi Kuperjanovi tänava peatuses ja sõidab avaturu juurde ning tagasi sõidab bussiga 25, mis käib aga harva. Derinal oleks enda sõnul hea meel, kui muudatus annaks talle parema ühenduse turuga. Seda see aga ei tee, sest edaspidi liini number 9 bussid enam Kuperjanovi tänaval ei peatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles