Elva vallavolikogu võttis vastu Verevi järve rannaala detailplaneeringu

Tartu Postimees
Copy
Pealtnägijate sõnul uppus Verevi järves inimene, kuid päästjad kedagi veest ei leidnud. Foto on illustratiivne.
Pealtnägijate sõnul uppus Verevi järves inimene, kuid päästjad kedagi veest ei leidnud. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Eile toimunud Elva vallavolikogu istungil võeti 16 poolthäälega vastu Verevi järve rannaala detailplaneering. Järgmisena suunatakse planeering rahandusministeeriumi ja keskkonnaametisse.

Vallavolikogu vastu võetud detailplaneering esitatakse rahandusministeeriumile heakskiitmiseks (kuna tegemist on üldplaneeringut muutva detailplaneeringuga) ning keskkonnaametile esitatakse taotlus ehituskeeluvööndi vähendamiseks.

Verevi järve rannaala detailplaneeringu vastuvõtmisega kinnitati ka avaliku väljapaneku ja avaliku arutelu aeg. Detailplaneeringu avaliku väljapaneku ajaks määrati selle aasta 10. september kuni 10. oktoober ning avaliku väljapaneku koht on Elva vallavalitsus (Kesk 32, Elva linn). Avalik arutelu toimub 5. novembril kell 18 Elva vallavalitsuse saalis. Pärast avalikku väljapanekut ja avalikku arutelu esitatakse planeering vallavolikogule kehtestamiseks.

Detailplaneeringu koostamise eesmärk on Verevi järve rannaala supelranna väljaarendamine ja ehitusõiguse määramine avalikkusele suunatud mitme funktsiooniga hoone ehitamiseks. Planeeringuprotsessi raames on koostatud ka mitmed uuringud, sh ehitusgeoloogiline uuring ja Verevi järve rannaala taimestiku inventeerimise uuring.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles