Ravila ristmikud ootavad oma aega

Kerli Soe
, suvereporter
Copy
Ravila tänava ja Viljandi maantee samaliigiliste teede ristmikul peavad autojuhid tipptunni ajal arvestama liiklusummikutega.
Ravila tänava ja Viljandi maantee samaliigiliste teede ristmikul peavad autojuhid tipptunni ajal arvestama liiklusummikutega. Foto: Margus Ansu

Kahel Ravila tänava ristmikul, kus liiklus on reguleeritud parema käe reegli alusel, vaevlevad autojuhid sageli suurest koormusest, aga ka liiklusõnnetustest tingitud ummikuis. Ravila-Ilmatsalu tee ning Ravila-Viljandi maantee ristmikul on Eesti kindlustusfondi andmetel toimunud tänavu kokku kaheksa liiklusõnnetust, mille kahju suurus on üle 20 000 euro.

Mullu leidis Ravila-Ilmatsalu tee ristil aset viis ja Ravila-Viljandi maantee ristmikul kaheksa liikluskindlustuse abil lahendatud juhtumit.

Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse juhataja Oleg Lužetski sõnul on Viljandi maantee ja Ravila tänava ristmiku probleemile kaks lahendust – sinna tuleb ringristmik või foorristmik. Milline valik langetatakse, ei oska Lužetski veel öelda. Praegu käivad arendaja läbirääkimised kõrvalolevale Ravila 14a, 14b ja W. Ostwaldi tänav 1 kinnistule kaubanduskeskuse või poe rajamiseks. «Kõik projekteeritakse koos arendajaga,» ütles Lužetski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles