Lõunakeskusesse tuleb tasuline kiirkliinik

Tartu Postimees
Copy
Lõunakeskus.
Lõunakeskus. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

​Confido meditsiinigrupp avab detsembris Tartu Lõunakeskuses tasulise kiirkliiniku, mis võtab kliente vastu ka õhtuti, nädalavahetuseti ja pühade ajal.

«Tartus avame Lõuna-Eesti inimeste jaoks senistest juba pea kaks korda suurema, ligi 270 ruutmeetril laiuva moodsa kiirkliiniku, kuhu saab oma tervisemurega ka elavas järjekorras pöörduda,» ütles Confido Healthcare Groupi juhatuse liige Tarmo Kärsna.

Kliinik avatakse Lõunakeskuse peasissepääsu kõrval ning sellel on sissepääs nii keskusest kui ka tänavalt. Ehitustööd algavad septembris.

Kiirkliinikutesse saab nii aega broneerides kui elavas järjekorras pöörduda kergemate vigastuste, halva enesetunde või mitmesugusteks terviseuuringuteks. Kiirkliinikus teostatakse näiteks ultraheliuuringuid, kiiret sünnimärgi kontrollimist, vaktsineerimisi ja analüüse.

Taotleda saab ka tervisetõendeid nii mootorsõiduki juhtimisõiguse kui relvaloa saamiseks ning väljastatakse ka meditsiinilisi sertifikaate. Samuti saavad kiirkliiniku arstid avada haiguslehte ja pikendada vajaduse korral retsepte. Lisaks on võimalik pöörduda vaimse tervise spetsialistide poole. 

Samuti pakutakse töötervishoiuteenust, kus on võimalik läbida tervisekontroll töötervishoiuarsti juures, ning pakutakse toitumis- ja sõltuvusalast nõustamist.

Confido esimesed kaks kiirkliinikut tegutsevad Tallinnas Nautica keskuses ja Lasnamäe Centrumis. Vastuvõtud on tasulised.

Confido Gruppi kuuluvad ettevõtted hõlmavad kokku enam kui 200 terviseteenuse pakkujat. Lisaks kuulub gruppi Perearsti Nõuandeliini OÜ, mis haldab perearsti nõuandetelefoni 1220. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles