Mäksa kortermajas süttisid elektrijuhtmed

Tartu Postimees
Copy
Mäksa külas süttisid kahekorruselise kortermaja korteri harukarbis elektrijuhtmed.
Mäksa külas süttisid kahekorruselise kortermaja korteri harukarbis elektrijuhtmed. Foto: Päästeamet

Eile kella 16.30 paiku süttisid Kastre vallas Mäksa külas kahekorruselise kortermaja korteri harukarbis elektrijuhtmed ning sellest omakorda laud ja põrandavaip. Nädalavahetusel tuli päästjatel samuti põlenguid kustutada.

Päästjad kustutasid tulekahju, vool lülitati kilbist välja ja elanikele anti juhis elektrik kutsuda. Põlenud harukarbi juures oli näha hooletult ise tehtud elektritöid ja ühendusi, mis võisid olla tulekahju esmaseks põhjuseks.

15. augustil kella 16 ajal teatati päästjatele, et Jõgevamaal Torma alevikus Lasteaia tänaval on kortermajas kuulda suitsuanduri häiret. Päästjad selgitasid, et ühes korteris kõrbesid pliidile potti jäetud munad. Tänu suitsuandurile oli toidu valmistamise ajal magama jäänud mees ärganud ning tuleohu ise kõrvaldanud

16. augustil said päästjad natuke enne kella 18 teate, et Luunja vallas Kakumetsa külas suitseb viljakuivati. 10 tonni vilja lasti punkrist välja ning sealt leitud tulekolded kustutati. Ilmselt süütas vilja kuumakambrist sinna sattunud säde. Kustutustööd lõpetati kell 19.16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles