Rullivõistlused muudavad Raadil liikluskorraldust

Tartu Postimees
Copy
2019. aasta rulluisumaraton Tartus.
2019. aasta rulluisumaraton Tartus. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Rullsuusa- ja -uisuvõistluste tõttu on Tartus 21.–23. augustini muudetud liikluskorraldust.

Liikluseks suletakse Narva maantee lõik Jänese tänavast Vahi tänavani 21. augusti kella 18st kuni 23. augusti kella 22ni. Võistlusvälisel ajal on liikluseks avatud Narva maantee, Vahi tänava ja Muuseumi tee ristmik. Soovituslik ümbersõit on Puiestee - Aruküla tee - Jõhvi maantee ja vastupidi.

Esimesel võistluspäeval, 22. augustil kell 9.30–13 suletakse liikluseks Narva maantee lõik Jänese tänavast Jõhvi-Tartu-Valga maanteeni (sealhulgas on suletud Jõhvi-Tartu-Valga maanteel võistlusrada lõigul Vahi tänava ringristmikust Aovereni). Aovere ristmik on liiklusele avatud. Ümbersõiduks Tartusse ja Tartust Jõhvi suunas saab kasutada marsruute Jõhvi maantee - Kärkna-Kobratu maantee - Jõgeva maantee ja vastupidi ning Jõhvi maantee - Aovere-Luunja maantee - Räpina maantee ja vastupidi.

Teisel võistluspäeval, 23. augustil 9.30–18 on liikluseks suletud Narva maantee lõik Jänese tänavast kuni Jõhvi-Tartu-Valga maanteeni (sealhulgas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel võistlusrada lõigul Vahi tänava ringristmikust Kobratuni).

Ümbersõiduks Tartusse ja Tartust Jõhvi suunas saab kasutada marsruute Jõhvi maantee - Vedu-Kukulinna maantee - Lähte-Elistvere maantee - Jõgeva maantee ja vastupidi ning Jõhvi maantee - Vedu-Kikivere maantee - Aovere-Kallaste-Omedu maantee - Aovere-Luunja maantee - Räpina maantee ja vastupidi.

Mõlema päeva võistluste ajal peavad Vahi küla elanikud ja ettevõtted ümbersõiduna kasutama Aruküla teed ning Kõrveküla elanikud ja ettevõtted Kärkna-Kobratu teed.

Raadi-Kruusamäe elamurajooni elanikud peavad mõlemal võistluspäeval välja- ja juurdepääsuks kasutama Aruküla teed.

Ümberkorraldused ühistranspordis

Buss nr 7 sõidab võistluste ajal 22. augustil kell 9.30–13 ja 23. augustil kell 9.30–18 kuni ERM-i peatuseni ja sealt pöörab linna tagasi. Peatused Kaupmehe, Pärna ja Mõisavärava jäävad vahele.

Bussi nr 8 ümbersõidu teekond on alates 21. augusti kella 18st kuni 23. augusti kella 22ni  Narva maantee - Puiestee-Nurme-Vahi ja linna sisse tuleval suunal Vahi-Nurme-Puiestee - Narva maantee. Linnast välja viival suunal on Peetri ja Jänese peatuse asenduspeatus Peetri kirik. Linnast välja viival ja ka sisse tuleval suunal Mõisapargi ja Killustiku peatust ei teenindata ja neid peatusi asendav ajutine peatus on paigaldatud Nurme tänavale (Nurme ja Kruusamäe ristmiku lähistele). Linna sisse tuleval suunal on Orava peatuse asenduspeatus Peetri kirik.

Bussi nr 9 ümbersõidu teekond on alates 21. augusti kella 18st kuni 23. augusti kella 22ni Kruusamäe-Nurme-Puiestee. Suletakse peatused Kruusamäe, Raadi, Orava. Kruusamäe ajutine peatus paigaldatakse Kruusamäe tänavale (enne ärapööret Nurme tänavale) ja Orava peatuse asenduspeatus on Peetri kirik.

Bussi nr 9a ümbersõidu teekond on alates 21. augusti kella 18st kuni 23. augusti kella 22ni Narva maantee - Puiestee-Nurme-Kruusamäe. Suletud peatused on Peetri, Jänese, Raadi, Kruusamäe.  Peetri ja Jänese peatuse asenduspeatus on Peetri kirik. Kruusamäe ajutine peatus on paigaldatud Nurme tänavale (Nurme-Kruusamäe ristmiku lähistele).

Ööliinibussi nr 21 ümbersõidu teekond on alates 21. augusti kella 18st kuni 23. augusti kella 22ni Narva maantee - Puiestee-Nurme-Kruusamäe. Suletud peatused on Peetri, Jänese, Raadi, Kruusamäe.  Peetri ja Jänese peatuse asenduspeatus on Peetri kirik. Kruusamäe ajutine peatus on paigaldatud Nurme tänavale (Nurme-Kruusamäe ristmiku lähistele).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles