Jõgeva politseiuurijal tuvastati koroonaviirus

Tartu Postimees
Copy
Politsei patrullauto. Pilt on illustratiivne.
Politsei patrullauto. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema

Möödunud nädalavahetusel tekkisid koroonaviirusele viitavad haigustunnused Jõgeva politseinikul, kelle antud koroonaproov sai eile positiivse vastuse. Politseiniku nakkusallikas on koostöös terviseametiga selgitamisel.

Lõuna prefekt Vallo Koppel rääkis, et politseiuurija oli Jõgeva politseimajas viimati tööl möödunud nädala neljapäeval ning siis tal haigustunnuseid ei olnud. «Nädalavahetusel, mil ametnik oli juba korralisel puhkusel, ilmnesid tal haigustunnused, ta pöördus perearsti poole ning andis koroonaproovi, mille positiivne tulemus teisipäeval laekus. Politseiniku nakkusallikas on koostöös terviseametiga veel selgitamisel,» kirjeldas Koppel.

Kuigi haigestunud politseiuurija viibis politseimajas enne sümptomite ilmnemist, desinfitseeriti Jõgeva politseimaja kõik tööruumid, kui saabus teade tema positiivsest proovist. «Nakkusohu ennetamiseks suunasime koju tervist jälgima kõik need politseitöötajad, kellega uurija möödunud neljapäeval kokku puutus, olgugi et haigussümptomeid tal siis ei olnud,» rääkis prefekt.

Jõgeva politseijaoskonna tööruumid on puhastatud ja töö jätkub tavapäraselt. Ka jätkub tavapärane töö Jõgeva politsei- ja kohtumaja esimesel korrusel kodakondsus- ja migratsiooniameti esinduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles